úterý 19. února 2008

jednoducha otazka "proc"!

nekolik veci me primelo zacit psat tento jednoduchy zapisnik. nejprve jsem si vyhledal, jake mam moznosti a jake jsou kvality jednotlivych stanek venujici se blogum. a protoze pouzivam gmail.com byl tento mim prvnim pokusem.
tou prvni a nejpodstatnejsi veci je, ze tento rok budu koncit studium na vysoke skole. skladat statni zaverecnou zkousku a diplomovou praci. chtel bych kazdy den zde napsat, co jsem udelal a zazil pri tvoreni tohoto nejduezitejsiho textu meho dosavadniho zivota. mozna je to taky z duvodu, abych se prinutil a pamatoval, co jsem si precevzal minuleho dne nebo toho rana. mozna se zda, ze jsem liny clovek, ale to se sami muzete presvedcit zde a sami odpovedet na otazku, na kterou neznam odpoved.
za druhe uz davno jsem si chtel zalozit denik a take to udelal. ale nikdy jsem do nej nedokazal zapisovat kazdy den. obcas sem napisu co jsem splodil a zapsal na nejaky car papiru a podarilo se mi tento kousek mich myslenek zachovat.
za treti je to preci jen pokus, ktery doufam, ze se povede a neumre hned v jeho zarodku. tento pokus bude urodnou pudou pro sbirani zkusenosti, ktere chci zklidit pro tvorbu jineho blogu. blogu pro me spoluzaky a pratele, ktere stale potkavam ve skolnich lavicich, na cestach mezi koleji a katedrou, mezi koleji a menzou, mezi koleji a hospodou.

Žádné komentáře: