středa 20. února 2008

par informaci na zacatek...

prvni co je dulezite udelat proto, aby jste uspesne slozili statni zaverecnou zkousku (SZZ) a napsali diplomovou praci musite nejprve projit birokracii, ktera je snad v tomto state samozdrejmosti. nic nedostanete jen tak. :)
protoze uz od leta pracuju v jedne drevozpracujici firme pro vyrobu kancelarskeho nabytku, byla volba tema diplomove prace (DP) nasnade. pozadal jsem sveho nadrizeneho jestli by mi stimto nepomohl a ja na oplatku vypracuju takovou praci, ktera by byla pro podnik prinosem. jak se rika "ruka ruku myje". pote uz jsem jen oslovil na nasi katedre toho spravneho vedouciho diplomovych praci aby mi tento zamer posvetil. zacatkem listopadu uz jsem mel papir s kulatim razitkem a nazvem me diplomove prace.
dalsi podminkou je odevzdat prihlasku k SZZ nejpozdeji do stanoveneho data. toto datum bylo stanoveno na 28.2.2008. prihlasku musite vyplnit a spolecne s kopii zadani DP odevzdat na studijni oddeleni.
dnes jsem si vyzved prihlasku a vyplnil. bohuzel nemam kopii zadani DP. doufam ze na to pristi tyden nezapomenu. bude to prvni zkouska me pameti zaznamenana na techto strankach. :)

Žádné komentáře: